dilluns, 18 de juny de 2018
Plaša Ajuntament, 1, Benavent de SegriÓ - 25132
Telèfon: 973777611 Fax: 973777627

Portada

Plaša Ajuntament, n˙m. 1 - BENAVENT DE SEGRI└
25132 Benavent de SegriÓ
Lleida
ajuntament@benaventdesegria.cat

Tots els continguts del lloc web Ajuntament de Benavent de SegriÓ -que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.- són, bé propietat de Ajuntament de Benavent de SegriÓ, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Ajuntament de Benavent de SegriÓ és propietat exclusiva de Ajuntament de Benavent de SegriÓ i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Ajuntament de Benavent de SegriÓ és de Ajuntament de Benavent de SegriÓ o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicaci&ocaute;, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Ajuntament de Benavent de SegriÓ o dels seus proveïdors.

Ajuntament de Benavent de SegriÓ i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Ajuntament de Benavent de SegriÓ són marques protegides per Ajuntament de Benavent de SegriÓ. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Ajuntament de Benavent de SegriÓ (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Ajuntament de Benavent de SegriÓ constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Ajuntament de Benavent de SegriÓ es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Ajuntament de Benavent de SegriÓ es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Ajuntament de Benavent de SegriÓ com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Ajuntament de Benavent de SegriÓ no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Ajuntament de Benavent de SegriÓ no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Ajuntament de Benavent de SegriÓ.

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Ajuntament de Benavent de SegriÓ inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Ajuntament de Benavent de SegriÓ no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Ajuntament de Benavent de SegriÓ no implica que Ajuntament de Benavent de SegriÓ l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Ajuntament de Benavent de SegriÓ es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del Ajuntament de Benavent de SegriÓ.

Ajuntament de Benavent de SegriÓ exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Ajuntament de Benavent de SegriÓ o de webs de tercers.

Ajuntament de Benavent de SegriÓ no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Ajuntament de Benavent de SegriÓ.

El contingut del web de Ajuntament de Benavent de SegriÓ únicament és aplicable a territori espanyol.

Ajuntament de Benavent de SegriÓ garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Ajuntament de Benavent de SegriÓ. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Ajuntament de Benavent de SegriÓ, creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Ajuntament de Benavent de SegriÓ enviant un e-mail a: ajuntament@benaventdesegria.cat

Mapa Web