dimarts, 24 de octubre de 2017
Plaça Ajuntament, 1, Benavent de Segrià - 25132
Telèfon: 973777611 Fax: 973777627

Gastronomia

CASSOLA DE TROS


Foto

Ingredients:

PER A 10 PERSONES


2dl. oli d'oliva verge


250 gr.cansalada de porc de la papada


350 gr. costella de porc


5 alls


3 cebes mitjanes


2 pebrots vermells


2 pebrots verds


200gr. tomàquet madur


una branca timó


bitxo


1/4 l. vi blanc


1/2 l. aigua


1'5 kg. patates


2 kgs. espinacs frecs o 1,2 kg.espinacs congelats


500 gr. caragols


1 albergínia


300 gr. botifarra negra


sal


b


 

Recepta:

ELABORACIÓ:


Posarem l'oli a calentar dins la cassola de fang, hi afegirem, prèviament trossejat, la papada, la costella i la llangonissa.


Quan la carn estigui daurada hi tirarem ja tallat a quadrets i per aquest ordre, l'all, la ceba i els pebrots. També hi afegim el timó i el bitxo al nostre gust. Ho deixarem sofregir uns 10 minuts, hi posarem el tomàquet picat i ho sofregirem 3 minuts més.


Ho remullarem amb vi blanc, hi afegirem la patata esbocinada, els espinacs nets i tallats, els caragols ben rentats i l'aigua. Ho deixarem fent xup-xup uns 15 minuts i llavors hi tirarem l'albergínia picada i la sal.


Ho deixarem acabar de coure i quan veiem que la patata està quasi cuita afegirem la botifarra negra tallada a rodanxes.


Traurem la cassola del foc i la deixarem reposar uns 20 minuts com a mínim abans de posar-la a taula.


 

Mapa Web