dilluns, 18 de juny de 2018
Plaça Ajuntament, 1, Benavent de Segrià - 25132
Telèfon: 973777611 Fax: 973777627

Notícies

04/04/2016

LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA DÓNA SUPORT A LA III FIRA SALUT I BENESTAR DE BENAVENT DE SEGRIÀ


Foto

Aquesta fira està adreçada a totes aquelles persones interessades en les teràpies naturals i la medicina convencional, hi trobaran tallers de la cura del cos i de la ment, així com xerrades i conferències sobre la pràctica d’una vida saludable

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la tercera Fira Salut i Benestar a Benavent de Segrià. Lacte de presentació ha comptat amb la participació del vicepresident quart, Jordi Latorre; de lalcalde de Benavent de Segrià, Manel Català; del regidor de lÀrea de Promoció Econòmica, Antoni Carré, i de la tècnica de lajuntament i responsable de la fira, Rosa Maria Guijarro.

La novetat en aquesta tercera edició és que sha tornat a organitzar la fira en dos dies, els 9 i 10 dabril, i que shan canviat les dates al calendari, ja que en les anteriors se celebrava el mes doctubre. La fira és dentrada lliure i gratuïta.  Totes les activitats es faran a la plaça de lajuntament i al casal cultural daquest municipi de la comarca del Segrià.

Lalcalde de Benavent de Segrià, Manel Català, ha explicat que es tracta duna fira adreçada a totes les persones interessades en la pràctica duna vida saludable, shan organitzat activitats i jornades tècniques per fomentar la salut personal i col·lectiva, així com el benestar físic i mental basat en les teràpies naturals.

El vicepresident quart, Jordi Latorre, ha indicat que la Diputació de Lleida dóna suport a fires i esdeveniments que es caracteritzin per la seva especialització i diferenciació, com és en aquest cas.

El certamen comptarà amb diferents espais que oferiran als visitants xerrades de professionals i comerciants del sector de la salut i del benestar, com jornades tècniques, col·loquis, espais que ofereixen tractaments, productes dalimentació, agrobotigues, bellesa o artesania, entre altres. 

El regidor Antoni Carré ha indicat que en aquesta tercera edició sha ampliat la zona dexpositors situats en una carpa instal·lada a la plaça de lajuntament (un total de 50 expositors) amb parades dartesania, de productes naturals, de productes elaborats a mà, productes dalimentació sana, de cura del cos, de cura del medi ambient, de reciclatge, de nova tecnologia  i deficiència energètica. 

Així com també shan ampliat el nombre de tallers i xerrades organitzades al casal cultural. En total, shan previst onze xerrades durant el dissabte i el diumenge. Com a novetat daquesta edició, Carré ha ressaltat també un conjunt dactivitats infantils com els tallers per a nens i una zona de jocs de fusta gegants.

Els organitzadors de la fira destaquen la conferència de dissabte 10 dabril a les 11 hores del doctor Joan Viñas sobre la Importància de la bioètica en medicina, on exposarà el paper de lètica mèdica en lexercici de la medicina i en la recerca biomèdica pel bé dels malalts i per millorar la qualitat de la medicina.

 

Lleida, 4 dabril de 2016Mapa Web