dimecres, 25 de abril de 2018
Plaša Ajuntament, 1, Benavent de SegriÓ - 25132
Telèfon: 973777611 Fax: 973777627

NotÝcies

17/08/2017

LA FIBRA ËPTICA ARRIBAR└ A BENAVENT DE SEGRI└ GR└CIES A UN ACORD ENTRE ADAMO I L'AJUNTAMENT.


Foto

Aquest mes d'agost sĺiniciarÓ el cablejat amb Fibra Ďptica. El dia 7 de setembre es presentarÓ el nou servei als ve´ns.

Loperadora Adamo Telecom i lAjuntament han arribat a un acord per fer possible aquesta actuaciˇ, que proporcionarÓ servei a 600 llars del poble. Aquest Agost, lempresa de telecomunicacions Adamo iniciarÓ el desplegament de xarxa de Fibra Ďptica.

GrÓcies a aquesta actuaciˇ, els ve´ns que hi estiguin interessats podran gaudir de lInternet mÚs rÓpid del paÝs a una velocitat de 1.000 Mb de descÓrrega i 300 Mb de pujada a preu molt competitiu. El servei inclou, a mÚs a mÚs, Atenciˇ al Client a travÚs de personal altament qualificat i la possibilitat de contractar tambÚ serveis de telefonia fixa i m˛bil. Aix˛ suposarÓ un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat daccÚs a Internet de totes les llars i les empreses del poble, servei clau per al desenvolupament personal, social i empresarial de la zona i dels seus habitants.

El projecte ha estat possible grÓcies a la resposta ve´nal a la iniciativa Adamo Fiberhoods i la col.laboraciˇ de l'Ajuntament de Benavent de SegriÓ que ha participat activament a l'arribada de la fibra.

Les persones registrades a https://fiberhood.adamo.es/lleida/benavent-de-segria gaudiran de condicions especials, per˛ aviat es tancarÓ la possibilitat de registrar-se. Adamo tÚ previst finalitzar els treballs destesa del cablejat de Fibra Ďptica durant l˙ltim trimestre daquest any, moment en quŔ totes les llars gaudiran ja de connexiˇ. Com a operador de telecomunicacions, Ús important per a nosaltres proveir un servei de molt alta qualitat, no solament a les grans capitals. LInternet de gran capacitat no Ús un luxe, Ús una necessitat per poder ser competitiu en el futur comenta Fredrik Gillstrom, CEO dAdamo Telecom Iberia S.A.U.

Si esteu interessats a contractar els serveis dAdamo podeu trobar mÚs informaciˇ a https://fiberhood.adamo.es/lleida/benavent-de-segria, a www.adamo.es, o contactar-los directament al 973 07 08 09 o al 900 828 800.

TambÚ podeu contactar amb ells a travÚs de: info@adamo.es http://www.facebook.com/adamo.es http://www.twitter.com/adamo_es

EL PROPER DIAá7 DE SETEMBRE, ES CELEBRAR└ AL CASAL CULTURAL UNA SESSIË INFORMATIVA PER TOTES AQUELLES PERSONES QUE HI ESTIGUIN INTERESSADES.

PROPERAMENT DUS INFORMAREM DE L'HORA.


Informació addicional


Mapa Web