dilluns, 18 de juny de 2018
Plaça Ajuntament, 1, Benavent de Segrià - 25132
Telèfon: 973777611 Fax: 973777627

Notícies

17/08/2017

LA FIBRA ÓPTICA ARRIBARÀ A BENAVENT DE SEGRIÀ GRÀCIES A UN ACORD ENTRE ADAMO I L'AJUNTAMENT.


Foto

Aquest mes d'agost s’iniciarà el cablejat amb Fibra Òptica. El dia 7 de setembre es presentarà el nou servei als veïns.

Loperadora Adamo Telecom i lAjuntament han arribat a un acord per fer possible aquesta actuació, que proporcionarà servei a 600 llars del poble. Aquest Agost, lempresa de telecomunicacions Adamo iniciarà el desplegament de xarxa de Fibra Òptica.

Gràcies a aquesta actuació, els veïns que hi estiguin interessats podran gaudir de lInternet més ràpid del país a una velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 300 Mb de pujada a preu molt competitiu. El servei inclou, a més a més, Atenció al Client a través de personal altament qualificat i la possibilitat de contractar també serveis de telefonia fixa i mòbil. Això suposarà un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat daccés a Internet de totes les llars i les empreses del poble, servei clau per al desenvolupament personal, social i empresarial de la zona i dels seus habitants.

El projecte ha estat possible gràcies a la resposta veïnal a la iniciativa Adamo Fiberhoods i la col.laboració de l'Ajuntament de Benavent de Segrià que ha participat activament a l'arribada de la fibra.

Les persones registrades a https://fiberhood.adamo.es/lleida/benavent-de-segria gaudiran de condicions especials, però aviat es tancarà la possibilitat de registrar-se. Adamo té previst finalitzar els treballs destesa del cablejat de Fibra Òptica durant lúltim trimestre daquest any, moment en què totes les llars gaudiran ja de connexió. Com a operador de telecomunicacions, és important per a nosaltres proveir un servei de molt alta qualitat, no solament a les grans capitals. LInternet de gran capacitat no és un luxe, és una necessitat per poder ser competitiu en el futur comenta Fredrik Gillstrom, CEO dAdamo Telecom Iberia S.A.U.

Si esteu interessats a contractar els serveis dAdamo podeu trobar més informació a https://fiberhood.adamo.es/lleida/benavent-de-segria, a www.adamo.es, o contactar-los directament al 973 07 08 09 o al 900 828 800.

També podeu contactar amb ells a través de: info@adamo.es http://www.facebook.com/adamo.es http://www.twitter.com/adamo_es

EL PROPER DIA 7 DE SETEMBRE, ES CELEBRARÀ AL CASAL CULTURAL UNA SESSIÓ INFORMATIVA PER TOTES AQUELLES PERSONES QUE HI ESTIGUIN INTERESSADES.

PROPERAMENT DUS INFORMAREM DE L'HORA.


Informació addicional


Mapa Web